Tukijamme

Arkkitehti-lehti julkaisee jokaisessa numerossa Suomen Arkkitehtiliittoon (SAFA) kuuluvien arkkitehtien ja Arkkitehtitoimistojen liiton (ATL) jäsentoimistojen yhteystietoja.

Jäsenpalstoilla mukana olevat toimistot ja arkkitehdit tukevat lehteä ja sitä kautta julkista arkkitehtuurikeskustelua, hidasta journalismia ja Arkkitehtiliiton julkaisutoimintaa. Ilmoitus tuo myös näkyvyyttä arkkitehtipalveluita etsivien toimijoiden, rakennuttajien ja yhteistyötahoja etsivien kansainvälisten toimistojen keskuudessa.

Palstoille voi ilmoittautua koska tahansa. Ilmoitus alkaa seuraavasta mahdollisesta printtilehdestä (ilmestymisaikataulu) ja jatkuu ilmoituskauden (5 numeroa) jälkeen automaattisesti, mikäli sitä ei erikseen peruta. Ilmoituksen yhteystietoja voi päivittää sähköpostitse (ark@ark.fi) myös kesken ilmoituskauden.

Ilmoittaudu jäsenpalstoille Safan verkkosivulla:

 

Jäsenpalstojen ilmoitushinnat vuonna 2023:

  • Suomen Arkkitehtiliiton (SAFA) jäseniä -palsta 230 € + alv 24 % (5 numeroa)
  • Arkkitehtitoimistojen liiton (ATL) jäseniä -palsta 585 € + alv 24 % (5 numeroa) 
    • Mustavalkoinen logo (4×2 cm) +290 €*
    • Kun toimisto osallistuu kummallekin palstalle, jokaisesta Safan jäseniä -ilmoituksesta saa 50 % alennuksen.

* Uutta vuonna 2023! Arkkitehtitoimistojen liiton jäseniä -palstalle on mahdollista lisätä myös toimiston logo muiden tietojen yhteyteen. Täältä näet luonnoksen, kuinka logot asettuvat sivulle. Logon hinta koko vuoden lehdissä on 290 € ja se toimitetaan kuva- tai pdf-tiedostona toimitukselle osoitteeseen ark@ark.fi.

Kiitos tuestasi!

Lisätietoja: ark@ark.fi