Tukijamme

Arkkitehti-lehti julkaisee jäsenpalstoillaan Suomen Arkkitehtiliittoon (Safa) kuuluvien arkkitehtien ja ATL:n jäsentoimistojen yhteystietoja.

Jäsenpalstoilla ilmoittavat toimistot ja arkkitehdit ovat mukana tukemassa lehteä ja Safan julkaisutoimintaa. Ilmoitus tuo myös näkyvyyttä muun muassa arkkitehtipalveluita etsivien toimijoiden, rakennuttajien ja yhteistyötahoja etsivien kansainvälisten toimistojen keskuudessa. Ilmoitukset julkaistaan myös netissä tällä sivulla.

Palstoille voi ilmoittautua koska tahansa vuoden kuluessa. Ilmoitus alkaa seuraavasta mahdollisesta printtilehdestä (ilmestymisaikataulu) ja jatkuu ilmoituskauden (5 numeroa) jälkeen automaattisesti, mikäli sitä ei erikseen peruta. 

Ilmoituksen yhteystietoja voi muuttaa sähköpostitse (ark@ark.fi) koska tahansa, ja ne päivitetään seuraavaan printtinumeroon.

Jäsenpalstalla mukana oleva arkkitehti tai toimisto: Ilmoita osoitteseen ark@ark.fi, jos haluat päivittää yhteystietojasi. Ilmoituksesi julkaistut tiedot voit tarkistaa tuoreimmasta lehdestä tai alta.

Jäsenpalstojen ilmoitushinnat vuonna 2022

  • Suomen Arkkitehtiliiton jäseniä -palsta 230 € + alv 24 % (5 ilmoittautumista seuraavaa numeroa)
  • Arkkitehtitoimistojen liitto ATL:n jäseniä -palsta 585 € + alv 24 % (5 ilmoittautumista seuraavaa numeroa)
  • Kun toimisto osallistuu kummallekin palstalle, jokaisesta Safan jäseniä -ilmoituksesta saa 50 % alennuksen.

Voit ilmoittautua jäsenpalstoille Safan verkkosivulla:

Kiitos tuestasi!

Lisätietoja: ark@ark.fi