Tietosuojaseloste

Välitämme yksityisyydestäsi

Siksi käsittelemme henkilötietojasi voimassa olevia lakeja ja asetuksia noudattaen. EU:n yleinen tietosuoja-asetuksen siirtymäaika päättyi 25.5.2018, minkä myötä olemme päivittäneet ja koonneet yhteen käytäntöjämme henkilötietojen käsittelyssä. Parannamme ja päivitämme tietosuojakäytäntöjämme jatkuvasti. Otamme mielellämme vastaan palautetta, jota hyödynnämme toiminnan kehittämisessä.

Tämä tiivistelmäsivu sisältää Arkkitehti-lehden tilaajien, SAFA:n jäsenten, ja verkkosivuillamme vierailijoiden tärkeimmät tiedot siitä, miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi. Löydät linkin lehden tietosuojaselosteeseen tämän sivun lopusta.

Osa Arkkitehti-lehden lukijoista on SAFA:n jäseniä, joiden tilaustiedot saadaan suoraan SAFA:n jäsenrekisteristä ja jonka tietosuojakäytännöistä saat lisätietoja SAFAn verkkosivujen tietosuojaa koskevasta aineistosta (linkki sivun lopussa). Arkkitehti-lehden lähettämistä ja laskutusta varten käytetään ainoastaan siihen tarvittavia tietoja. Arkkitehti-lehden verkkosivusto ja digitaalinen lehtiarkisto puolestaan sijaitsevat Dude Oy:n ylläpitämässä verkkopalvelussa.

Kun tilaat lehden, sinusta tallennetaan ilmoittamasi tiedot. Kyseisiä tietoja käytetään ainoastaan lehden lähettämiseen ja laskutukseen sekä mahdollisiin lukijakyselyihin ja -viesteihin. Tilaajien tiedot säilytetään SAFA:n jäsenrekisterin ohella Dude Oy:n tarjoamilla palvelimella, jotta verkkosivuston ja digiarkiston käyttö on mahdollista.

Verkkosivumme tallentavat käyttäjistä selaintietoja niin sanottujen evästeiden avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pystymme laskemaan monellako eri selaimella lehden verkkosivujen eri osioissa on käyty esimerkiksi päivän aikana. Kävijätiedot tallentuvat Dude Oy:n palvelimelle. Sivuston käyttöä seurataan Google Analytics -työkalun avulla (linkki selosteeseen). Tietoja pääsevät tarkastelemaan niitä työssään tarvitsevat lehden toimituksen työtekijät henkilökohtaisten käyttäjätunnusten ja salasanojen avulla.

Sinulla on oikeus muuttaa ja päivittää tietojasi.

Arkkitehti-lehden tietosuojaseloste (linkki SAFAn verkkosivuille)

SAFA:n tietosuojakäytönnöt (linkki SAFAn verkkosivuille)