IlmoitusAdvert

Julkaistu lehdessä 2/2021 - Perinne ja uudistuminen

Artikkeli

Arkkitehtuuria pellon laidalta

Iida Kalakoski

Latoinspiroituneita projekteja: 1/ Ciasa Le Fiun House, Italia (Daniel Ellecosta, 2021) 2/ Climber's Refuge, Italia (LCA Architetti, 2021) 3/ Nyskogsvägens daghem, kilpailuehdotus, Vaasa (Arkkitehtitoimisto Kaivo-oja, Arkkitehtitoimisto Hirvilammi, 2019) 4/ Talo Mustakurki, Paimio, Suomi (Arkkitehtitoimisto Heikki Muntola, 2016) 5/ The Black Barn, Slovenia (Arhitektura d.o.o., 2014) 6/ The House of Wood, Straw and Cork, Italia (LCA Architetti, 2020) 7/ Lato 136 B -pakettitalo (Kannustalo) 8/ Eriksbergin luonnonpuiston sisäänkäyntirakennus, Ruotsi (Sandellsandberg, 2018). Kollaasi Stella Vahteristo.

Nykyarkkitehdin inspiraatioksi kelpaa esimerkiksi yksinkertainen maatalousrakennus. Latoarkkitehtuurista on kasvanut globaali ilmiö. 

Haluaisitko lukea jutun?

Tilaajana saat rajattoman pääsyn verkkosivuillemme ja näköislehden.