Julkaistu lehdessä 2/2019 - Koulutus ja tutkimus

Haastattelu

Koulut – haastattelussa arkkitehtikoulujen johtajat

Vuoden 1947 arkkitehtikurssin opiskelijat Helsingissä.
Kuva Aalto University Commons

Koska olet viimeksi käynyt yliopistolla? Tällä hetkellä suomalaisissa arkkitehtikouluissa aloittaa vuosittain yli 250 arkkitehtuurin, maisema-arkkitehtuurin, sisustusarkkitehtuurin sekä kaupunkisuunnittelun ja -tutkimuksen opiskelijaa. Kolmessa eri yliopistossa toimitaan erilaisilla resursseilla, erilaisissa organisaatioissa ja opiskellaan vaihtelevien alakokonaisuuksien ympäröimänä. Pyysimme suomalaisten arkkitehtikoulujen johtajia kertomaan opetuksen nykytilasta ja ajatuksistaan lähitulevaisuuden suhteen.

Haluaisitko lukea jutun?

Tilaajana saat rajattoman pääsyn verkkosivuillemme ja näköislehden.